Detectivi Particulari Bucuresti,
Agentie Detectivi

Pentru orice detalii sau informatii, va stam la dispozitie la numerele de telefon:

0722 792 382 / 0769 538 389

Agentie Detectivi Particulari

INTREBARI FRECVENTE

 1. Daca va prezint cazul meu, am siguranta ca aceasta discutie va fi confidentiala?

  Confidentialitatea este una din calitatile care ne-a insotit de-a lungul timpului, indiferent de informatiile pe care clientul ni le pune la dispozitie si de rezultatele obtinute in timpul procesului investigativ. Conform legii si deontologiei detectivului particular, informatiile apartin exclusiv clientului.

 2. Pot contacta  un reprezentant al Agentiei dumneavoastra chiar si pentru investigatii  care  au loc in afara Bucurestiului?

  Agentia Detectiv Expert International isi desfasoara activitatea atat pe intreg teritoriul Romaniei, cat si peste hotare.
  Daca persoana / persoanele investigate locuiesc intr-un oras din provincie si este relativ cunoscuta pe plan local, pentru rezultate optime, este chiar indicat ca activitatile specifice de investigatii sa fie desfasurate de echipaje de detectivi particulari din alte localitati.

 3. Care ar fi costul unei investigatii / supravegheri ?

  Onorariul perceput de Agentia noastra este diferentiat in functie de complexitatea cazului dumneavoastra.
  Pentru mai multe detalii, va invitam sa consultati sectiunea Tarife(TARIFE link catre pagina tarife)

 4. Daca va furnizez datele mele personale, ce garantie am ca acestea vor fi protejate ?

  Conform prevederilor Legii Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal , modificata si completata, figuram ca fiind operator de date cu caracter personal inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 12007.
  Datele personale furnizate de catre dumneavoastra vor fi folosite doar pentru scopurile specificate si vor fi administrate in conditii de siguranta.

 5. Imi puteti oferi garantia ca sunteti o Agentie de Detectivi autorizata sa desfasoare activitati specifice de investigatii?

  Desigur. Agentia Detectiv Expert International este posesoarea licentei cu numarul 310.387 eliberata cu avizul  Ministerului Administratiei si Internelor, Inspectoratului General al Politiei Romane, Directiei Generale de Politiei a Municipiului Bucuresti.

mai multe detalii...